Εστιατόριο

Με την γνώση και την εμπειρία των τοπικών νοικοκυρών, με ντόπια υλικά και προϊόντα δικής μας παραγωγής και την αγάπη μας για το σπιτικό φαγητό, μαγειρεύουμε καθημερινά για εσάς στο εστιατόριο μας. Επίσης στο εστιατόριο μας μπορείτε να απολαύσετε τσίπουρο δική μας παραγωγής, που θα συνοδεύεται από χειροποίητες πίττες. Από ένα μέρος σαν και αυτό δε θα μπορούσε να λείπει το τζάκι, που τον χειμώνα κάνει τον χώρο μας ζεστό και ευωδιαστό, με τη χαρακτηριστική μυρωδιά του ξύλου και της φωτιάς. Είμαστε ανοικτά όλο το χρόνο, από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η γενναιόδωρη γη του Παπίγκου μάς προσφέρει όλα τα υλικά, λαχανικά και φρούτα, που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας, στο φαγητό αλλά και στα προϊόντα που φτιάχνουμε. Μαγειρεύουμε παραδοσιακά πιάτα με κρέας και τυροκομικά από παραγωγούς της περιοχής, με αγνά μυρωδικά και βότανα από τη φύση του Παπίγκου. Το ψάρι μας είναι κι αυτό ολόφρεσκο, μιας και είναι από τις δικές μας, ζωντανές, πέστροφες.

Τα συσκευασμένα προϊόντα που πουλάμε στο εστιατόριο, αλλά και το κατάστημά μας, είναι βιολογικά και παρασκευασμένα με μεράκι, τηρώντας τις προδιαγραφές καθαριότητας και υγιεινής.